Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart VT 2018

21 NOV 2017 20:00
Måndag 8 januari kör vi igång vårterminen 2018. Under terminens första veckor kommer det att vara möjligt att provträna. Det kostar 100 kr (betalas kontant på plats) för två ggr. Du behöver inte föranmäla dig. Det är bara att dyka upp.
  • Uppdaterad: 01 FEB 2018 14:19

OBS: Nybörjarintaget är stängt för terminen. Välkomna åter i augusti! (Ungdomsgruppen och motions-/sportgruppen tar fortfarande emot medlemmar.)

Kickboxning är en allsidig träningsform som passar de flesta. Vi har en jämn könsfördelning på ca 50/50 mellan män och kvinnor i åldrar från 15 till 60. Vi har en undre åldersgräns på 15 år för att få börja träna i vuxengrupperna. Du som är 10 - 14 år är välkommen till vår ungdomsgrupp.

Som nybörjare har du möjlighet att låna träningsutrustning. Du behöver t-shirt/linne samt byxor/short och en dryckesflaska. Träningen sker barfota.

När du har bestämt dig att du vill bli medlem hos oss behöver du fylls i medlemsansökan (länk i högerspalten på sidan) och betala in medlems- och träningsavgiften. Mer information hittar du via länkarna nedan.

Informationsfolder för nybörjare

Mer information om våra grupper och träningstider

Mer information om priser och hur du blir medlem

Skribent: Linus Grinsvall
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs Kickboxningsklubb - Budo och Kampsport
Södra Gubberogatan 8
41663 Göteborg

Besöksadress:
Södra Gubberogatan 8
41663 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@goteborgskickbo...

Se all info