Hoppa till sidans innehåll

Terminsstart HT 2020

30 JUN 2019 20:45
Missade du nybörjarstarten för vårterminen? Måndag den 17 augusti startade vi upp höstterminen och tar återigen emot fler nybörjare. Boka in datumet!
  • Uppdaterad: 01 MAR 2020 11:11

Är du sugen på att testa kickboxning? Måndag den 17 augusti startar vi igång nästa nybörjarkurs. Alla är välkomna att provträna gratis två gånger. Det går bra att  provträna i nybörjargruppen t.o.m. siste september.

Kickboxning är en allsidig träningsform som passar de flesta. Det är dessutom väldigt roligt. Vi har en jämn könsfördelning på ca 50/50 mellan män och kvinnor i åldrar från 15 till 60. Vi har en undre åldersgräns på 15 år för att få börja träna i vuxengrupperna. 

Du som är 10-14 år välkomnar vi 22 augusti till ungdomsgruppen. Här vår ni träna tillsammans med utbildade och erfarna instruktörer i en trygg och rolig miljö.

Om du är sugen på att testa träna kickboxning hos oss rekommenderar vi att du kommer ner och provtränar när terminen börjar. Du behöver inte föranmäla dig. Det är bara att dyka upp. Ta med t-shirt/linne, shorts och en vattenflaska. Passen börjar 19:30, var gärna på plats 10 minuter innan.

Informationsfolder för nybörjare

Mer information om träningstider

Mer information om priser och hur du blir medlem

Skribent: Linus Grinsvall
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Göteborgs Kickboxningsklubb - Budo och Kampsport
Södra Gubberogatan 8
41663 Göteborg

Besöksadress:
Södra Gubberogatan 8
41663 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info