Föreningen

Göteborgs Kickboxning bildades sommaren 2008 av Robert de Zwart, Annika Ahlberg, Linus Karlsson (numera Grinsvall) och Cecilia Grinsvall. Alla har tidigare varit aktiva inom kickboxning under flera år, och har flera fina meriter. Målet är att skapa en klubb där medlemmarna har självklar medbestämmanderätt och inflytande över sin träning och klubbens verksamhet. Vi vänder oss till killar och tjejer från 10 år och uppåt och kan erbjuda träning av kvalificerade och erfarna instruktörer. Vi har god gemenskap på klubben och träningen ska vara rolig och utvecklande. Vi välkomnar såväl motionärer som tävlingsintresserade.

Organisationsnummer: 802442-2431

Göteborgs Kickboxning är fr.o.m. 2008-09-05 medlem i Svenska BUDO- & Kampsportsförbundet som ingår i Riksidrottsförbundet. Medlemsskapet ger våra medlemmar en olycksfallsförsäkring samt möjlighet att deltaga i förbundsaktiviteter, t.ex. förbundstävlingar.

Stadgar och årsmötesprotokoll

Här kan du ladda ner föreningens stadgar samt protokoll från tidigare årsmöten.

Föreningens stadgar

Protokoll årsmöte 2018

Protokoll årsmöte 2018 med bilagor

Styrelsen

Styrelsen utgör den operativa ledningen i föreningen och väljs vid årsmötet i februari av föreningens medlemmar enligt föreningens stadgar. Sittande styrelse för Göteborgs Kickboxning är:

Robert de Zwart, ordförande
Linus Grinsvall, kassör
Oscar Arvidsson, sekreterare
Joanna Camacho, vice ordförande
Christian Halle, ledamot
Pierre Blomdahl, ledamot
Anton Gustafsson, ledamot

Mikael Cederfeldt, suppleant
Parmis Davtalabbaheri, suppleant
Anna-Maria Arvidsson, suppleant

Valberedning

Valberedningen tar fram förslag på ny styrelse och revisorer inför varje årsmöte. Sittande valberedning:

Alexander Holmér, ordförande
Anna Lind, ledamot
Robin Svenheimer, ledamot

Revisorer

Revisorernas uppgift är att granska styrelsens arbete.

Mikael Cederfeldt, revisor
Anton Eksell, revisor
Anneliese Olsson, suppleant

Festkommittén

Kommitténs uppgift är att anordna sociala aktiviteter utanför ordinarie verksamhet med syfte att skapa en starkare sammanhållning inom föreningen. Exempel på aktiviter som tidigare arrangerats: gokart, minigolf, hockey, paintball m.m.

Martin Johansson, ordförande
Rebecca Reynolds, ledamot